septembrie 17, 2019

Rosenberg Scoala de Medicina UNLV cu privire la viitorul medicinei sportive din Vegas

Odată cu sosirea Golden Knights și Oakland Raiders care se vor muta în sudul Nevada în 2020, lumina reflectoarelor se va concentra pe sudul Nevada când vine vorba de medicina sportivă.

S-a aflat într-un punct de vedere mai mare în timpul micului dejun anual al Alianței Economice Globale din Las Vegas, la sfârșitul lunii ianuarie, când Steve Hill , fostul Oficiu al Dezvoltării Economice a Guvernatorului Nevada, a declarat că unul dintre cele mai mari avantaje economice ale oferirii Raiders în sudul Nevada este creșterea medicamente pentru sportivi.

Când vine vorba de această practică care va exploda în viitor, dr. William Rosenberg , profesor asistent la Școala de Medicină a UNLV se găsește în stadiul central.

Rosenberg, 42 de ani, este medicul șef al echipei de atletism UNLV și este văzut pe marginea jocurilor Rebel acasă și de fotbal și jocuri de baschet acasă. El este, de asemenea, director de program al Școlii de Medicină Medicină Sport Fellowship din Las Vegas, recunoscut drept unul dintre primele burse de medicină sportivă de îngrijire primară din țară.

Rosenberg nu știa că sporturile vor juca un rol atât de în creștere în sudul Nevada, atunci când s-a mutat aici din Carolina de Nord în 2013. Nu numai că are grijă de sportivii UNLV, dar este unul dintre cei doi medici de îngrijire primară pentru Golden Knights și, de asemenea, îi pasă pentru interpreții Cirque du Soleil când se accidentează.

Nativ din Nebraska, care a crescut un fan de fotbal din Cornhusker, la vreo 100 de mile vest de Lincoln, Rosenberg și-a obținut interesul pentru medicină de la pediatrul familiei sale, care a diagnosticat o afecțiune rară și a salvat viața fratelui său care a fost de 10 ani mai mic.

Datorită interesului său pentru știință și matematică, Rosenberg a început în inginerie chimică la Universitatea Nebraska-Lincoln înainte de a se muta în pre-med.

„El a avut o influență mare asupra mea și l-am urmat câteva veri când am făcut pauze de la facultate și am decis (medicamentul) ceea ce voiam să fac”, a spus Rosenberg.

Rosenberg a mers la școala medicală de la Universitatea din Nebraska Medical Center din Omaha. A făcut o rezidență în medicină de familie în Des Moines, Iowa, la Programul de rezidență pentru medicină de familie luterană Iowa.

În timpul unui al doilea an de rezidență într-o rotație la Universitatea de Stat din Iowa, Rosenberg a lucrat cu un medic primar în medicina sportivă și atunci a decis calea sa de carieră. El a făcut o rotație în Phoenix cu medicul de echipă al Arizona Coyotes al NHL și, de asemenea, cu Seattle Mariners la antrenament de primăvară în Arizona.

„A fost plăcut și mi-a plăcut aspectul medicinii sportive de a avea grijă de pacienți de toate vârstele, fie că erau sportivi la nivel înalt sau războinici de weekend”, a spus Rosenberg. „Ați motivat pacienții care doresc să revină la activitate”.

Rosenberg a finalizat o Bursă de Medicină Sportivă pentru îngrijire primară la Centrul de Științe pentru Sănătate al Universității din Oklahoma După aceea, și-a obținut primul loc de muncă ca medic de echipă la Universitatea Ohio, unde a lucrat timp de cinci ani înainte de a se muta în Carolina de Nord. El a spus că clinica de medicină sportivă din apropiere de Charlotte a lucrat cu echipajele și șoferii de la NASCAR, sportivii de liceu și echipa de fotbal arena și baseball-ul ligii minore.

Când s-a deschis un loc de muncă la UNLV, Rosenberg a spus că dorește să se întoarcă la atletismul universitar pe care l-a ratat în cei patru ani în Carolina de Nord.

„Am crescut în Nebraska și am avut întotdeauna un interes pentru atletismul colegiului și mi-a lipsit mediul colegiului”, a spus Rosenberg. „Am mers la jocurile de la Universitatea din Nebraska în creștere și am avut câțiva prieteni care erau sportivi la facultate. Mi-a plăcut să lucrez cu sportivi. Sunt la o vârstă în care apreciază ceea ce faci pentru ei și ai capacitatea de a face diferența în viața lor. ”

UNLV are 16 echipe, șapte pentru bărbați și nouă pentru femei. Medicul echipei este, de asemenea, responsabil pentru îngrijirea medicală a echipelor de veselie și dans. Există trei medici de îngrijire primară, inclusiv el și colegul din program și trei chirurgi ortopedici care au grijă de sportivii UNLV.

Rosenberg a spus că are grijă de sportivi pentru medicina generală și leziunile sportive care nu au nevoie de intervenție chirurgicală. El îi referă pe alții la specialiști. Chirurgii ortopedici sunt în practică privată, dar afiliați rezidenței chirurgicale la UNLV.

Programul de bursă antrenează medicii în leziuni musculo-scheletice, afecțiuni ale țesutului conjunctiv, fiziologie a exercițiilor fizice și condiții medicale specifice sportivilor.

„Avem un coleg pe an, iar el sau ea lucrează sub mine și ajută la acoperirea jocurilor”, a spus Rosenberg. „De asemenea, facem predare în clasă și clinică a colegilor și suntem responsabili să îi pregătim pentru examenul de bord.”

Pe lângă colegi, Rosenberg va preda, de asemenea, studenților de la Școala de Medicină a UNLV, care sunt în prezent în primul an. Rosenberg vede chiar pacienți la Clinica de Medicină Familială UNLV de pe strada Mesa Fire.

Rosenberg a declarat că tratamentul său pentru interpreții Cirque du Soleil din clinica sa l-a ajutat să dezvolte o relație cu antrenorul principal, Jay Mellette . Când a luat o poziție cu echipa de hochei, Mellette l-a contactat pentru a fi unul dintre medicii de îngrijire primară a echipei. Rosenberg trece la jocurile de acasă cu celălalt medic de îngrijire primară, Dr. Michael Gunner . Ei se ocupă de confuzii, tulpini ușoare și entorse și gestionează afecțiunile medicale, inclusiv gripa, a spus Rosenberg.

„A fost distractiv”, a spus Rosenberg. „A fost o organizație foarte bună cu care am lucrat. Este un grup strâns, iar antrenorii și conducerea au fost foarte frumoși pentru a lucra. A fost o experiență bună. Jucătorii NHL sunt foarte abordabili și apreciază ceea ce faci. ”

Rosenberg a spus că a lucrat chiar pentru Liga de vară a NBA în Las Vegas în fiecare iulie, în principal pentru jucătorii abia întocmiți sau în al doilea an. El a spus că ar dori să creeze un centru de medicină sportivă la UNLV pentru sportivi de toate nivelurile care vin aici să trăiască, să se antreneze și să facă performanță.

„Viitorul medicinii sportive în Las Vegas este bun”, a spus Rosenberg. „Evident, toate aceste echipe care vin vor duce la necesitatea medicilor de medicină sportivă, de care avem nevoie mai mult în oraș. Cred că va conduce piața și vom vedea că se deschid o serie de clinici diferite care oferă o serie de servicii diferite, precum servicii de terapie fizică și nutriție. ”

Las Vegas este deja acasă la sportivi actuali și pensionari, iar Rosenberg a spus că se așteaptă ca numărul să crească.

„Vegas va exploda ca oraș sportiv în următorii cinci-zece ani”, a spus Rosenberg. „Vom vedea WNBA aici anul acesta, iar NFL vine (odată cu relocarea Raiders). Probabil că vom primi un Super Bowl și veți vedea mai multe evenimente și jocuri importante cu boluri și jocuri neutre pe site (în fotbalul universitar). O vedem acum în baschetul colegiului cu turnee de conferință. Vegas este un oraș de dorit pentru a veni la evenimente mari, iar pe drumul NBA poate veni aici. Noul stadion din Las Vegas 51s din Summerlin va ajuta prezența. Avem sportivii UFC aici. Vom fi un oraș pentru medicină pentru sport și sport. ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *