septembrie 17, 2019

Medicii din cancerul din Vegas văd noi tratamente la orizont

Decesele cauzate de cancer și diagnosticul ar trebui să crească în Nevada în 2018, dar oncologii au spus că cea mai bună veste este că numărul de tratamente este în creștere, iar mai multe persoane supraviețuiesc mai mult timp.

Peste 1,7 milioane de americani vor fi diagnosticați cu cancer în acest an, potrivit American Cancer Society. Acesta este un număr sumbr la prima vedere, dar vestea bună este că rata de deces prin cancer a scăzut cu 1,5 la sută pe an din 1991.

Proiectele American Cancer Society vor exista aproximativ 14.060 de persoane în Nevada diagnosticate cu cancer în 2018. Aceasta este de la 13.840 proiectate pentru 2017. Aproape 5.330 de persoane vor muri de cancer în 2018, până la 5.200 proiectate pentru 2017.

David Sampson , director al Comunicărilor Medicale și Științifice pentru Societatea Americană de Cancer, a spus că oamenii nu ar trebui să tragă concluzii în comparație cu un an cu altul, deoarece numărul crește cu creșterea populației și pe măsură ce populația îmbătrânește, decesele și diagnosticul vor crește.

Cancerul este o boala a imbatranirii, iar acest numar creste atunci cand oamenii in varsta sunt in viata, chiar daca riscul individual de a muri de cancer scade, Sampson a spus. „Oamenii renunță la fumat și cu tratamente mai bune oamenii supraviețuiesc mai mult.”

De asemenea, Matthew Schwartz , medic oncolog cu radiații cu centre complete de cancer din Nevada, a spus că nimeni nu ar trebui să tragă concluzii pe baza statisticilor și proiecțiilor de un an. În schimb, oamenii ar trebui să privească tendințele la nivel național și în timp.

„Este foarte greu să discernem un stat față de numerele naționale”, a spus Schwartz. „Îmi place să privesc tendințele, iar abordarea acestor numere este că rata mortalității prin cancer este în scădere, ceea ce cred că se datorează tratamentelor mai bune și tratamentelor mai eficiente, unde vindecăm mai mult cancer și nu facem rău pacientului. Ca medic cancer, trăim în perioade captivante.

Schwartz a spus că oamenii ar trebui să se concentreze pe „imaginea de ansamblu că suntem în mijlocul unei revoluții în îngrijirea cancerului”, în care mai multe medicamente au fost aprobate de Administrația pentru Alimente și Medicamente anul trecut pentru a lupta împotriva cancerului decât în ​​ultimii 20 de ani. El a spus că Centrele complete de cancer au fost implicate în patru dintre studiile aprobate în 2017. Este implicat în 170 de studii de droguri în prezent.

„Progresul se realizează după decenii de cercetare, finanțare, inovație și tehnologie care se reunesc pentru a trata cancerul”, a spus Schwartz. Asta inseamna mai multe medicamente si mai multe optiuni pentru pacienti si inseamna mai multe sanse de a vindeca cancerurile care au fost anterior incurabile sau au avut tratamente minime. Toate sunt lucruri bune. ”

Nu numai că există tratamente mai bune și suplimentare, incidentele de fumat scăzând la nivel național, motiv pentru care rata decesului scade, a spus Schwartz. El a fost de acord cu un motiv pentru care mai multe persoane sunt diagnosticate cu cancer la nivel național, deoarece oamenii trăiesc mai mult.

„Majoritatea pacienților bolnavi de cancer au tendința de a fi mai în vârstă, deoarece suntem capabili să menținem oamenii în viață și nu mor de un atac de cord, diabet arterial ridicat sau alte lucruri comune care ucid oamenii. Acei oameni vor avea acum șansa de a face cancer. Credem că oricine, dacă trăiești suficient de mult, va primi cancer. ”

Schwartz a spus că oamenii au atât de multe celule în corpul lor care se transformă în mod constant încât există o mică șansă de mutație. În cazul în care o autopsie a fost efectuată asupra tuturor celor care au murit în urma unui atac de cord, a unei boli sau a unei alte cauze, un examinator medical ar găsi o mulțime de mici cancere de care nimeni nu a fost conștient, a spus el.

Fumatul este principala cauză a cancerului, iar cancerul pulmonar este în fruntea listei de cancer, dar obezitatea este a doua cauză principală, deoarece talia oamenilor continuă să crească în Nevada și la nivel național, devenind o problemă în creștere, a spus Schwartz.

„Toata lumea se concentreaza intotdeauna pe fumat, care este cea mai mare, dar obezitatea este cauza de prevenire a cancerului nr. 2, iar majoritatea oamenilor nu stiu asta”, a spus Schwartz. „Pe măsură ce populația noastră devine mai obeză, din păcate, riscul de cancer crește semnificativ”.

Pentru nefumători, cancerul de sân este cel mai mare risc pentru femei, iar cancerul de prostată este cel mai mare risc pentru bărbați, a spus Schwartz.

Mulți bărbați când împlinesc vârsta de 50 de ani au cancer de prostată, dar nu știu acest lucru. La 80 de ani, aproximativ 80 la sută dintre bărbați au cancer de prostată.

„Majoritatea dintre ele sunt tipuri neagresive și ajung să moară din altceva”, a spus Schwartz. „Unii dintre ei ajung să fie tipul agresiv care poate metastaza și face lucruri rele.”

În 2018, sunt proiectate să existe 1.190 de noi cazuri de cancer de prostată în Nevada și 280 de decese.

Schwartz a spus că există multe confuzii cu privire la screeningul cancerului de sân, iar femeile ar trebui să discute cu medicul lor despre mamografii. În general, femeile ar trebui să le aibă anual după vârsta de 50 de ani. Unele femei ar trebui să înceapă mai devreme dacă există un risc mai mare din istoria familiei, a spus el.

Se preconizează că vor exista 2.180 de cazuri de cancer de sân în 2018 și 390 de decese în Nevada.

Schwartz a spus că există și alte probleme de cancer care sunt alarmante pentru adolescenți. Consumul de țigarete electronice a crescut la fel ca produsele vaporoase și tutunul aromat.

„Rata fumatului a scăzut, dar rata consumului alternativ de produse din tutun a crescut”, a spus Schwartz. „Aceasta este o îngrijorare, deoarece am făcut atât de multe progrese în încercarea de a reduce consumul de tutun și se pare că alunecăm pe alt drum. Nu există nici un consum sigur de tutun.

Centrele complete de cancer din Nevada a făcut echipă cu UNLV pentru a reduce decesele prin cancer, cu o campanie I Renunțată, deoarece studenții de la colegiu riscă să devină consumatori de tutun, a spus Schwartz. Studenții sunt încurajați să folosească social media pentru a posta că au renunțat să folosească tutun pentru altcineva decât ei înșiși, a spus el.

„Este așa că pot deveni responsabili”, a spus Schwartz. „Ne pare de ajutor și un alt mod de a renunța la fumat.”

În ceea ce privește legalizarea marijuana pentru uz recreativ în Nevada, Schwartz a spus că acesta este un subiect sensibil pentru pacienții cu cancer, deoarece poate ajuta pacienții selectați cu durere cronică și greață.

Nimeni nu știe ce impact va avea consumul crescut de marijuana asupra populației, deoarece nu există studii, a spus Schwartz.

„Guvernul federal trebuie să se uite serios la un studiu pentru a afla care sunt efectele secundare negative”, a spus Schwartz. „Nu există literatură pe ea. Este un medicament de clasa 1 și asta a împiedicat să se facă cercetări. ”

Unele dintre punctele luminoase din proiecțiile de cancer din Nevada în 2018 arată numărul de noi cazuri de cancer colorectal va scădea. În plus, numărul de decese pentru cancer pulmonar și limfom non-Hodgkin va scădea.

Se estimează că vor exista 1.120 de cazuri de cancer de colon și rect și 520 de decese.

Schwartz creditează o analiză mai bună pentru identificarea cazurilor de cancer. Cancerul colorectal legat de obezitate și, pe măsură ce societatea devine mai obeză, vor exista mai multe cazuri.

„Numărul de cazuri va crește în timp, iar rata mortalității va scădea, pe măsură ce verificăm mai multe și le vom găsi mai devreme și le vom vindeca”, a spus Schwartz.

Una dintre noile inovații este o tomografie cu doze mici care ajută la găsirea unor cazuri de cancer pulmonar mai devreme. Cancerul pulmonar este mortal atunci când nu este diagnosticat până în etapele ulterioare, a spus el. Ratele de vindecare timpurie sunt mari, a spus el.

„Dacă nu știi că îl ai până nu este foarte avansat, la acel moment este foarte greu de vindecat”, a spus Schwartz. „Dacă le putem găsi foarte devreme, ratele de vindecare sunt de 80 până la 90 la sută”.

Pentru cei care doresc să-și reducă riscul de a face cancer, renunțați la fumat, mâncați organic, mâncați mai puțin, faceți mai mult efort ca parte a efortului de a pierde în greutate, a spus Schwartz.

„Aceste lucruri simple pot face cea mai mare diferenta”, a spus Schwartz. „Nu îți poți schimba genetica.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *