septembrie 17, 2019

Dr. Jeffrey Roth a fost numit președinte CCMS

O puteți vedea pe față pe dr. Jeffrey Roth ce a însemnat pentru el să fie instalat ca nou președinte al Societății Medicale din Județul Clark.

Chirurgul plastic în vârstă de 52 de ani vine la Las Vegas ca un copil și este absolvent al Liceului Chaparral și a mers la școala medicală de la Universitatea din Nevada, Reno.

„Sunt foarte încântat să fiu un copil local care a mers la liceu și a venit atât de departe și să fiu la acest loc, este o chestie cu adevărat îngrozitoare pentru mine”, a spus Roth.

Roth a fost instalat în funcția de președinte, în locul dr. Joseph Adashek în timpul unui prânz la începutul acestei luni la Hard Rock Hotel.

Nevada și Las Vegas au fost subestimate în ceea ce privește numărul de medici pentru populație, iar Roth a spus că va fi o continuă apăsare din partea Societății Medicale pentru a se baza pe aceste numere. El cunoaște prima experiență.

Societatea medicală a avut un impact mare asupra carierei lui Roth în urmă cu 30 de ani, când a primit una dintre bursele sale.

„Această bursă a făcut posibilă participarea la facultatea de medicină și în continuare visul meu de a deveni medic”, a spus Roth. „În urmă cu treizeci de ani, bursa a fost de 1.000 de dolari, iar aceasta a fost o sumă semnificativă, deoarece școlarizarea a fost de 5.500 de dolari. Acum este de peste cinci ori acest număr și, din păcate, bursele noastre de burse nu s-au schimbat odată cu vremurile. ”

Roth a spus după școala de medicină, a mers la Philadelphia pentru un antrenament de chirurgie generală și la San Francisco pentru antrenament de chirurgie plastică. A plecat apoi la Los Angeles pentru o bursă în mână și microchirurgie.

Roth a spus că colegii săi îi răspundeau de interesul său de a se întoarce la Las Vegas pentru a practica în 2002, într-o perioadă de criză de malpraxis în care OB / GYN plăteau peste 100.000 de dolari în asigurare, iar medicii plecau din oraș.

Societatea medicală din județul Clark și Societatea medicală de stat din Nevada au ajutat la crearea medicilor Keep Our in Nevada, care au ajutat ratele asigurărilor să se stabilizeze, au ajutat medicii să rămână și au adus alți medici ca el însuși.

Creșterea medicilor într-o comunitate îmbunătățește direct economia mai mult decât alte industrii, a spus Roth.

UNLV tocmai și-a încheiat primul an de școală medicală, iar Universitatea Roseman va deschide a treia școală medicală din vale. Programele de absolvire a educației medicale se extind, iar Roth a spus că va deschide calea către „mai mulți medici de vârstă”. Spitalele se extind și ele.

„Viitorul medicamentului este luminos, dar va fi influențat ani de zile de ceea ce facem acum”, a spus Roth.

Societatea medicală va face parte din târgurile de locuri de muncă și recrutarea de medici în sudul Nevada, dar este vorba și de a-i face pe medicii care merg la școala de medicină aici și să își facă reședința aici pentru a rămâne în comunitate, a spus Roth.

Societatea medicală va găzdui o zi a rezidenților și o zi de cercetare pentru a interacționa cu studenții care uneori știu doar Las Vegas din interiorul unui spital sau o sală de clasă, a spus Roth.

„O să adresăm studenților și le vom oferi o fereastră a ceea ce se întâmplă în Las Vegas”, a spus Roth.

Roth a încercat să respingă ideea că Las Vegas nu are îngrijiri medicale de calitate și a spus că ceea ce s-a întâmplat cu filmările din 1 octombrie a arătat că așa a fost cazul. Societatea medicală arată că niciuna dintre cele 400 de victime ale armelor care au ajuns într-o cameră de urgență în viață nu s-au pierdut.

În timpul instalării sale, Roth a declarat că premiile acordate Centrului pentru Inima Copiilor din Nevada și Centrului Lou Ruvo pentru Sănătate Creierului „sunt exemple strălucitoare că medicina poate înflori în deșert.”

Fiind primul său act de președinte, a spus că dorește să asigure oamenilor cât de bună este îngrijirea de sănătate în Las Vegas.

„Poate ați auzit gluma„ dacă sunteți bolnav, cel mai bun loc pentru a merge este McCarran (Aeroportul Internațional). Am declarat oficial că gluma este moartă ”, a spus Roth pentru aplauzele publicului. „Nu este amuzant și nici nu este exact. Acum, dacă cineva îi spune în continuare, nu vă jigniți, este foarte probabil ca marea îngrijire medicală din Las Vegas să fie un secret bine păstrat de ani buni. Se pare că orașul nostru a trebuit să reziste la tragedia oribilă din 1 octombrie pentru a arăta lumii ceea ce știam cu toții. Las Vegas are spitale excepționale, medici, asistente, personal de asistență și primii respondenți. ”

Roth l-a numit cel mai bun moment din istoria umană pentru a fi medic, deoarece tratamentele și tehnologiile actuale „ne-au oferit capacitatea de a trata pacienții noștri mai bine ca niciodată”.

Există o intervenție chirurgicală asistată de robot, RMN-uri mai puternice, imprimarea 3D a pieselor implantabile „care a fost totul un vis în urmă cu câțiva ani și care sunt acum în practica zilnică. Descoperirile medicale continuă.

Societatea medicală se va concentra pe păstrarea medicului, deoarece medicii se retrag din profesie devreme, pentru că sunt arse, a spus Roth.

„Trebuie să găsim modalități de a stopa acea val”, a spus Roth. Provocarea medicamentului provine din surse externe de la cerințe de reglementare și clericale până la pierderea autonomiei și criza de opioide, a spus Roth.

Un numar record de medici se retrag sau se gandesc sa se retraga, sau mai rau se sinucid, a spus Roth. „Trebuie să luptăm în continuare pentru sănătatea colegilor noștri de medic și a pacienților noștri, căci dacă nu noi, cine o va face?”

Roth a pus întrebarea de ce medicii fac munca pe care o fac și se antrenează atât de mult timp atât de mult.

„Luptăm pentru viitor”, a spus Roth. Pacientul cu cancer primeste inca o zi de nastere. Pacientul cardiac pediatric ajunge să alerge și să se joace. Victima traumei ajunge să trăiască și să-și vadă din nou familia, să-și înceapă o familie, să aibă un viitor. Mama cu o sarcină dificilă trebuie să trăiască prin ea și să-și ducă o viață nouă, ducând de fapt viitorul. ”

PREMIURI SOCIETĂȚII MEDICALE CLARK JUDEȚE

Ofițerul de poliție Charleston Hartfield, care a fost ucis pe 1 octombrie în timp ce i-a ajutat pe colegii participanți la siguranță în timpul filmărilor în masă de-a lungul Stripului, a fost onorat de Societatea Medicală din Județul Clark.

Soția lui Hartfield, Veronica, și cei doi copii ai săi, Ayzayah și Savannah, au acceptat premiul pentru inima cu aripi din 2018, în noua categorie cu primul răspuns. A fost prezentat la cina de instalare a Societății Medicale a Județului Clark la începutul acestei luni la hotelul Hard Rock.

Hartfield a fost de serviciu la concert cu soția sa.

Amintirea de 1 octombrie a distrus și a onorat comunitatea medicală a fost o mare parte a programului de premii. Aproximativ 58 de persoane au murit, iar peste 500 de persoane au fost rănite în timpul tragerii.

Societatea Medicală a onorat Centrul de Traumatism al Centrului Medical al Universității la Școala de Medicină a UNLV; Programul comun UMC și Air Force SMART; Sunrise Hospital Trauma Center, Dignity Health – St. Rose Dominican Siena Campus Trauma Center; și Serviciile de traumă ale Spitalului Vale.

Programul de intervenție pentru traume din sudul Nevada a primit premiul 2018 Winged Heart Award în categoria nonprofit. Oferă sprijin emoțional și practic pe scene de tragedie, la cererea supraviețuitorilor de urgență.

Ceilalți finaliști au fost Asociația ALS din Nevada și Imunize Nevada.

Lynn Hanssen , a câștigat premiul 2018 cu inima alăturată la categoria asistente. Este managerul clinic al clinicilor de gastroenterologie medicală și de boli infecțioase din sud-vest.

Celelalte finaliste din categoria asistente au fost Dina Patel și Charina Toste .

Clinica Cleveland Centrul Lou Ruvo pentru sănătatea creierului și centrul inimii copiilor Nevada au fost premiul președintelui 2018 pentru munca lor.

Dr. Lesley Dickson , director executiv al Asociației de Psihiatrie Nevada, a primit Harold Lee Feikes, MD Memorial Award.

Dr. Leon Steinberg , care a murit în ianuarie, a fost recunoscut de Societatea Medicală pentru apartenența sa timp de 60 de ani. A fondat Departamentul de Radiologie al Spitalului Sunrise și a deschis Steinberg Diagnostic Medical Imaging în 1988.

Cory Columbini , studentă la Școala de Medicină a UNLV, și Nathaly Quinteros , studentă la Universitatea Touro, au primit premiile Star Rising 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *