septembrie 17, 2019

AFACERILE BAZURILOR MEDICAMENTELOR: Centrul de asistență medicală câștigă distincție

• Centrul local de asistență medicală câștigă distincție națională

Centrul de îngrijire medicală Silver Hills, deținut de Covenant Care, a primit un premiu de bronz 2018 – Angajament pentru calitatea de către Asociația Americană de Asistență în Sănătate și Centrul Național pentru Viață Asistentă. Facilitatea de la 3450 N. Buffalo Drive a fost unul dintre 521 furnizori de îngrijire pe termen lung și post-acute în 50 de state și Districtul Columbia să fie recunoscut cu premiul.

Premiul este prima dintre cele trei distincții posibile prin Programul National AHCA / NCAL Award Award, care onorează furnizorii de îngrijiri de lungă durată și post-acute, care au demonstrat un angajament pentru îmbunătățirea calității îngrijirii pentru persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități. Organizațiile beneficiare vor fi onorate în timpul celei de-a 69-a convenții și expuneri anuale AHCA / NCAL, 7-10 octombrie, în San Diego.

„Directorul asistentei medicale Madonna Diego și personalul ei au muncit din greu pentru a câștiga acest premiu și cred că premiul bronz este doar începutul”, a declarat Denise Selleck , președinte și CEO al Asociației pentru sănătate Nevada, din care Silver Hills este membru. „Sunt un testament al muncii profesioniste din această industrie fac zilnic să aibă grijă de cetățenii cei mai fragili ai orașului.”

Premiul Bronz exemplifică dedicarea unei instalații și personalul său trebuie să aibă un impact pozitiv asupra calității instalațiilor de asistență medicală calificată, a declarat Mark Parkinson , președinte și CEO al AHCA / NCAL.

„Sunt mândru să-i punem în evidență pe membrii noștri pentru efortul lor fără încetare de a promova centrele de asistență medicală calificate ale națiunii noastre și a comunităților de viață asistată”, a adăugat el.

Implementat de AHCA / NCAL în 1996, Programul Național de atribuire a calității este centrat pe valorile și criteriile de bază ale programului de excelență în performanță Baldrige, care este, de asemenea, baza inițiativei de calitate AHCA / NCAL bazată pe metrică. Programul Baldrige ajută organizațiile din diferite sectoare de afaceri să folosească strategii pentru a îmbunătăți performanța și eficacitatea organizațională.

Programul de premiere are trei niveluri: bronz, argint și aur. Furnizorii încep procesul de îmbunătățire a calității la nivelul bronzului, unde dezvoltă un profil organizațional, cu elemente fundamentale de performanță, precum declarații de viziune și misiune și puncte forte și provocări cheie. Solicitanții de bronz trebuie să își demonstreze, de asemenea, capacitatea de a implementa un sistem de îmbunătățire a performanței. Examinatorii instruiți examinează fiecare cerere pentru a determina dacă centrul a îndeplinit cerințele criteriilor. Destinatarii pot avansa în dezvoltarea abordărilor și în atingerea nivelurilor de performanță care îndeplinesc criteriile cerute pentru premiul Silver-Achievement in Quality.

„Beneficiarii de premii din bronz din acest an conduc calea celorlalți din profesia care urmărește îngrijiri de calitate”, a spus Alana Wolfe , președintele Consiliului de supraveghere al AHCA / NCAL National Quality Award of Overseers. „Le felicit pentru această realizare și îi provoc să continue progrese în îmbunătățirea calității.”

• Sunrise primește onoarea American Heart Association

Spitalul Sunrise și Centrul Medical au primit Asociația Americană a Inimilor / Asociația Americană de Accident Stroke – Obținerea Ghidurilor – Stroke Gold Plus Award Achievement Quality. Premiul recunoaște angajamentul spitalului de a asigura pacienților cu accident vascular cerebral să primească cel mai adecvat tratament în conformitate cu recomandările recunoscute la nivel național, bazate pe cercetări bazate pe cele mai recente dovezi științifice.

Spitalul Sunrise a câștigat premiul prin îndeplinirea unor măsuri specifice de realizare a calității pentru diagnosticul și tratamentul pacienților cu AVC la un nivel stabilit pentru o perioadă specificată. Aceste măsuri includ evaluarea utilizării corespunzătoare a medicamentelor și a altor tratamente de accident vascular cerebral, aliniate la cele mai actualizate, orientări bazate pe dovezi, cu scopul de a accelera recuperarea și de a reduce moartea și dizabilitatea pentru pacienții cu accident vascular cerebral. Înainte de externare, pacienții ar trebui să primească, de asemenea, educație privind gestionarea sănătății lor, să beneficieze de o vizită de urmărire programată, precum și alte intervenții de tranziție de îngrijire.

„Spitalul Sunrise este dedicat îmbunătățirii calității îngrijirii pacienților cu accident vascular cerebral, prin implementarea inițiativei Asociației Americane a Inimii, cu inițiativa accidentului vascular cerebral”, a declarat Todd P. Sklamberg , CEO al Spitalului Sunrise și al Centrului Medical. „Instrumentele și resursele oferite ne ajută să urmărim și să ne măsurăm succesul în îndeplinirea unor ghiduri clinice bazate pe dovezi dezvoltate pentru a îmbunătăți rezultatele pacientului”.

Spitalul Sunrise a primit suplimentar premiul Asociației Target: StrokeSM Elite Plus. Pentru a se califica pentru această recunoaștere, spitalele trebuie să îndeplinească măsuri de calitate dezvoltate pentru a reduce timpul dintre sosirea pacientului la spital și tratamentul cu activatorul plasminogen al țesutului cheag, sau tPA, singurul medicament aprobat de Administrația americană pentru produse alimentare și medicamente pentru a trata accident vascular cerebral ischemic.

„Suntem încântați să recunoaștem Spitalul Sunrise pentru angajamentul lor pentru îngrijirea accidentelor vasculare cerebrale”, a declarat dr. Eric E. Smith , MD, președinte național al Comitetului de Direcție Get With The Guidelines și profesor asociat de neurologie la Universitatea din Calgary din Alberta, Canada. „Cercetările au arătat că spitalele care respectă măsurile clinice prin inițiativa de îmbunătățire a calității Get With The Guidelines pot vedea adesea mai puține readmisii și rate mai mici de mortalitate.”

Potrivit American Heart Association / American Stroke Association, AVC este numărul 5 de deces și o cauză principală a dizabilității adulților în Statele Unite. În medie, cineva din SUA suferă un accident vascular cerebral la fiecare 40 de secunde și aproape 795.000 de oameni suferă un accident vascular cerebral nou sau recurent în fiecare an.

• Roseman Medical Group deschide prima locație

Roseman Medical Group, practica medicală a Colegiului de Medicină al Universității Roseman, și-a deschis prima locație, în apropiere de Spitalul Spring Valley la 5380 S. Rainbow Blvd, Suite 120.

Practica este oferirea de servicii de neurologie conduse de Dr. David Ginsburg , MD. Ginsburg și echipa sa medicală sunt specializate în diagnosticul și tratamentul sistemului nervos și a afecțiunilor neuromusculare. Cu Ginsburg funcționând ca director medical, practica găzduiește, de asemenea, a doua clinică din sudul Nevadai care servește pacienți cu scleroză laterală amiotrofică.

Clinica ALS Roseman University din Grupul Medical Roseman va oferi servicii de îngrijire ALS bazate pe dovezi, multidisciplinare și servicii într-o atmosferă de susținere, cu accent pe speranță și calitatea vieții.

Dr. Mark Penn , decanul fondator al Colegiului de Medicină a explicat, „Planurile pe termen lung pentru practica Roseman Medical Group includ extinderea în îngrijiri primare și o varietate de specialități medicale angajate de medicii din facultatea de Medicină și alți profesioniști din domeniul sănătății.”

„Suntem încântați de faptul că Dr. David Ginsburg este primul medic profesionist al Grupului Medical Roseman și ca profesor la facultatea noastră”, a spus dr. Bruce Morgenstern , colegul de medicină al Universității Roseman, medic pentru probleme academice și clinice. „Practicând în sudul Nevada din 1994, el aduce cu el istoric remarcabil de îngrijire excepțională a pacienților și cercetări clinice în neurologie, cu accent în bolile neuromusculare precum ALS.”

„Suntem foarte încântați să avem o a doua clinică în Las Vegas”, a spus April Mastroluca , director executiv al ALS Association Nevada Chapter. „Pacienții ALS și familiile din sudul Nevada vor avea acum o altă opțiune pentru îngrijirea ALS în Las Vegas. Suntem recunoscători Dr. Ginsburg, Universitatea Roseman și echipei noastre de clinică pentru că a făcut posibil acest lucru. ”

Ginsburg a primit diploma de doctor în medicină de la Universitatea din Pittsburgh în 1988. Ulterior, și-a încheiat rezidența în neurologie la Los Angeles County-USC Medical Center și o bursă ulterioară în neurofiziologie clinică. Acest lucru i-a oferit un fond extins în testarea neurodiagnostică cu electroencefalogramă și electromiografie și expunerea la un număr mare de pacienți cu boală neuromusculară. Acest antrenament la determinat în cele din urmă să conducă clinici multidisciplinare locale pentru Asociația de distrofie musculară și ALS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *