septembrie 17, 2019

AFACEREA BAZURILOR MEDICINEI: 6 martie

Noua unitate de asistență calificată începe construcția în Centennial Hills

SR Construction a început construcția facilității de asistență medicală specializată pe Centennial Hills pe 8565 W. B-dul Rome.

Noua clădire a rupt teren pe 25 ianuarie și are o dată estimată de finalizare la începutul anului 2019.

Proiectul de 42.327 de metri pătrați va ține 72 de paturi și va oferi îngrijiri continue pentru pacienții care trec de la îngrijire acută la viața asistată. Unitatea de asistență specializată în Centenari Hills va folosi planuri deschise care vor aduce pacienților lumină naturală și priveliști în aer liber pentru a crea o atmosferă confortabilă și personală.

Campionii de imunizare sunt onorați

Imunize Nevada își anunță sărbătoarea imunizării și excelenței în sănătate la cele 20 de premii anuale Silver Syringe Awards și Fundraiser în Las Vegas și Reno în colaborare cu Săptămâna Națională de Imunizare pentru sugari, în perioada 21-28 aprilie.

Câștigătorii din sudul Nevadai vor sărbători 26 aprilie la ora 18:00 la DragonRidge Country Club din MacDonald Highlands; în timp ce câștigătorii din nordul Nevada vor fi onorați pe 19 aprilie la ora 18:00 la Muzeul de Artă din Nevada. Supraviețuitorul de cancer HPV, Jason Mendelsohn, va transmite adresa principală la evenimentul din Las Vegas, povestind povestea lui despre diagnosticul din stadiul IV la vârsta de 44 de ani. Autorul și avocatul părintelui Mikalee Byerman este purtătorul de cuvânt al evenimentului Reno, împărtășind experiența personală cu gripa din acest sezon și modul în care aproape că și-a pierdut fiica în fața ei.

Premiile Silver Syringe and Fundraiser este o noapte pentru a sărbători una dintre cele mai mari realizări ale asistenței medicale – imunizările. Acest strângere de fonduri și premiază cina prăjitorilor de pâine în sănătate preventivă și plătește un tribut special câștigătorilor și onorificilor care sunt în fruntea succeselor imunizării din Nevada.

Patronatele de evenimente sunt încă disponibile și oferă o oportunitate pentru a sprijini nu numai eforturile de imunizare, ci și comunitățile sănătoase din întregul stat. Evenimentul atrage aproape 500 de profesioniști din domeniul sănătății și medici, directori nonprofit și parteneri comunitari din nordul și sudul Nevada. Încasările beneficiază programele de salvare de viață și imunizarea Nevada din Nevada.

„Syringe de argint este un premiu prestigios și singurul premiu care celebrează campioni de imunizare în Nevada”, a spus directorul executiv al Imunize Nevada, Heidi Parker . „Evenimentele de la ambele capete ale statului ne oferă posibilitatea de a recunoaște persoane și organizații pasionate care se angajează să facă din Nevada un stat mai sănătos. Invităm toată lumea să se alăture cauzei și distracției, achiziționând un bilet, devenind sponsor sau donând la tombolă. ”

Pentru informații de sponsorizare sau pentru a dona un articol al tombolei, contactați [email protected] .

FirstMed Health and Wellness Center deschide a treia clinică

FirstMed Health and Wellness Center este un centru de sănătate federal calificat, care oferă servicii complete de prevenire și sănătate primară și sănătate mintală familiilor cu venituri mici și sub-servite din sudul Nevada. Grupul de clinici servește aproape 11.000 de pacienți. Și-a deschis cea de-a treia clinică la 3940 N. Bd. Martin Luther King, Suite 105, în North Las Vegas, pe 28 februarie. În timp ce facilitatea este dedicată îngrijirii primare, va avea și o componentă de sănătate comportamentală pentru adulți, adolescenți și copii.

Fondată în 2009 ca site-ul National Health Service Corp, parte dintr-o rețea de parteneri dedicată furnizării de îngrijiri în comunități cu acces limitat la îngrijiri de sănătate, FirstMed oferă asistență primară cu taxă redusă celor care nu sunt asigurați, fără documente sau sunt acoperiți de Medicaid.

Potrivit CEO-ului FirstMed, Angela Quinn , există mai mult de 27.000 de pacienți indigenți și cu venituri mici pe o rază de 5 mile din noua clinică din Las Vegas North, astfel încât organizația se așteaptă să crească semnificativ și să-și crească imediat numărul de pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *